Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Bodega de Vins - Els brous de la nostra Terra

 

Destaca la gran selecció de brous de la nostra terra, sobretot denominacions d'origen de Mallorca, Rioja o Ribera del Duero.

Sense oblidar els reserves i grans reserves que esperen una gran ocasió.

 

I una mica d'història:

 

Binissalem Mallorca va ser la primera denominació d'origen balear a aconseguir aquest reconeixement el 1991. Pren el seu nom de la principal ciutat de la zona de cultiu, que se situa en el centre geogràfic de l'illa de Mallorca.

Els vins tenen una marcada personalitat i notable qualitat gràcies a l'ús de varietats de raïm natives, tot i que els vins més moderns s'estan elaborant a partir de la barreja amb varietats plantades recentment procedents de la península i de l'estranger i que estan començant a prosperar. El raïm autòctona manto negre està mostrant un gran potencial per a la criança, el que suggereix que aquesta zona podrà produir vins en el futur.

Els cellers estan dotades de l'última tecnologia i es tracta d'empreses familiars que apliquen el criteri de château en les seves explotacions vinícoles: vinya i celler en una mateixa propietat.

 

Aquí es pot descarregar la nostra carta de Vins :  Carta de Vins

 

 

 

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127