Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Natura Salud i Bellesa Spa "Mens Sana in Corpore Sano"

 

Un lloc tan ple de pau i tranquil · litat no seria complet sense el nostre SPA, on l'atendrà personal especialitzat, indicant-li i assessorant sobre tots els diferents massatges i tractaments corporals i facials, tots ells realitzats amb productes 100% naturals.
 
Una novetat en el nostre Spa és la xocoteràpia, recomanat per suavitzar i vitalitzar la pell, remodela la figura i és un potent anticel · lulític. La pell queda ultrasuau i perfumada i és un autèntic capritx per als sentits.
El complement ideal per als nostres tractaments i massatges és l'ús de les saunes, bany turc, jacuzzi, dutxa kneipp o qualsevol de les nostres 3 piscines, que l'ajudaran a relaxar-se ia eliminar toxines.
 
No oblideu que les instal · lacions del Spa estan obertes de 11:00 a 19:00 cada dia i són gratuïtes per a tots els nostres clients allotjats.

 

No oblidi consultar la nostra carta de massatges i tractaments de bellesa, aquí la pot descarregar en format pdf: Carta de Massatges i Tractaments de bellesa

 

Instal.lacions

Natura Spa està dotat de 2 jacuzzis, un interior i un altre exterior, dues saunes, piscines, bany turc, dutxa kneipp i fitness.

 

 

 

Tractaments

Si a més de relaxar la ment escapant de la rutina al nostre Hotel vol revitalitzar el seu cos, li recomanem s'acosti per recepció per demanar més informació sobre els nostres tractaments personalitzats i únics, ja que l'oli utilitzat en alguns dels massatges és produït artesanalment en la nostra pròpia finca.

  

Sala Fitness

La nostra sala de fitness, és gratuïta per als nostres hostes, compta amb unes instal · lacions idònies per a realitzar tant exercicis de cardio, musculació i estiraments.

Piscines

El hotel ofrece a sus huéspedes 3 piscinas, dos exteriores y una interior climatizada.

 

  

Massatges

L'exercici genera elements tòxics que poden quedar en teixits i músculs i poden impedir una bona mobilització muscular. A això se li diu cansament.

 

 

 

 

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127