Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Mallorca - Una Illa de Contrast

 

Amb unes 3,000 hores de sol a l’any amb platges d’arena blanca i vistes espectaculars, no es d’estranyar que Mallorca sigui reconeguda a reu del món com un dels destins de sol i platja més famosos. Però hi ha una altra Mallorca esperant ser descoberta i explorada, amb sorprenents contrasts amb reserves naturals, paisatges meravellosos i una cultura i tradició úniques.

 

Llocs d'Interès

Perquè no complementar la seva estada a la zona nord de Mallorca visitant els llocs més destacats i recomanats per nosaltres, els residents en aquesta zona.

 

 

La Serra de Tramuntana

La Serra de Tramuntana està coronada per el Puig Major (1,432 m), recorre l’illa des de el port d’Andratx fins a la península de Formentor, dominant tota la costa est amb vistes espectaculars, com es Sa Calobra, El Torrent de Pareis, Cala Tuent, Llucalcari, Na Foradada, el Monestir de Lluc, Cala Deià i els pobles d’Estellencs i Banyalbufar.

  

Mallorca Autèntica

Hi ha una altra Mallorca esperant ser descoberta i explorada, amb sorprenents contrasts amb reserves naturals, paisatges meravellosos i una cultura i tradició úniques.

 

 

Les Nostres Platges

Ja ha arribat de nou l’esperada temporada de platja. Mallorca és coneguda per les seves nombroses i excel·lents platges i cales, que constitueixen el seu principal atractiu turístic. Els banyistes poden triar entre voltant de 208 magnífiques platges, des de les més grans i visitades fins les petites cales més recòndites.

 

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127