Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Mallorca Autèntica


Amb unes 3,000 hores de sol a l’any amb platges d’arena blanca i vistes espectaculars, no es d’estranyar que Mallorca sigui reconeguda a reu del món com un dels destins de sol i platja més famosos. Però hi ha una altra Mallorca esperant ser descoberta i explorada, amb sorprenents contrasts amb reserves naturals, paisatges meravellosos i una cultura i tradició úniques.

 

S'Albufera

S'Albufera és la zona humida més extensa de les Illes Balears. Es troba separada del mar per un cordó de dunes. Encara que fa uns 18 milions d'anys ja hi havia formacions de prat, l'actual zona humida es va formar fa menys de 100.000 anys, però amb el pas del temps ha anat variant la seva morfologia fins a l'estat actual.

 

 

Catedral de Palma

La Seu de Mallorca és el principal edifici religiós de l'illa de Mallorca. En mallorquí, se la coneix com La Seu. En 1931 va ser declarada Monument Històric-artístic. A més, es tracta de la catedral amb el major rosassa del món gòtic, major rosassa original de totes les catedrals gòtiques europees, ja que hi ha catedrals amb rosasses de majors dimensions però pertanyen al neogòtic, i també una de les que té una nau de més alçada entre les catedrals d'estil gòtic europees.Playa de Es Trenc

  

Es Trenc

La Platja d'es Trenc està a 6,5 ​​quilòmetres de Colònia de Sant Jordi. Aquesta platja és l'últim gran arenal sense urbanitzar i ben conservat de Mallorca. Amb es Salobrar de Campos forma una àrea protegida de 1.492 hectàrees. És un dels espais verges més concorreguts durant els caps setmanes estivals. 

 

 

 

Sa Calobra

Sa Calobra està a 38 quilòmetres de Sóller, situada entre Morro de sa Vaca i Morro de ses Fel • els, i sota l'ombra de Puig Major (1.445 metres d'altitud), el cim més alt de les Illes Balears. El reclam d'aquesta platja de sorra, grava i còdols, es troba després el túnel de vianants que voreja els penya-segats verticals i agrestos, donant accés a la bellíssima i paradisíaca desembocadura del Torrent de Pareis, font d'inspiració d'artistes i on cada estiu es realitza un concert coral gràcies a la seva acústica excel.lent.

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127