Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Llocs d'Interès - La nostra suggerència per a un dia inoblidable


Perquè no complementar la seva estada a la zona nord de Mallorca visitant els llocs més destacats i recomanats per nosaltres, els residents en aquesta zona.

Esglesia de Sant Miquel

L’església de Sant Miquel, de estil gòtic, fou construïda per els cristians, desprès de la conquesta Catalana l’any 1229

 

 

 

Coves de Campanet

Les coves de Campanet, foren descobertes l’any 1945 per uns obrers que realitzaven uns treballs de excavació.

Les coves tenen una profunditat de 50 metres amb una àrea de uns 3,200 metres quadrats. I un Espai obert de uns 16,000 metres quadrats. El recorregut de la visita es de uns 400 metres.

  

Ses Fonts Ufanes

"Ses Fonts Ufanes" constitueixen un fenomen natural singular i únic a Mallorca. Va ser declarat monument natural pel Govern.
El fenomen hidrològic es produeix a la finca Gabelli, prop de l'Ermita de Sant Miquel a Campanet. A final d'any brollen a l'alzinar de la finca unes fonts que arriben a tenir un cabal en ocasions excepcionals de 100.000 litres per segon.

Pollença

Pollença, el Port de Pollença i la cala de Sant Vicent constitueixen de les zones més belles del nord de l'illa. Es destaquen el Calvari o el Pont Romà, del segle XIX (i anomenat així per la seva semblança amb els ponts romans), que està sobre el Torrent de Sant Jordi, el museu municipal, el Festival de Música i nombroses exposicions d'art.

 

 

 

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127