Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Esports i Temps Lliure - Golf

 

L'Hotel té un acord de col · laboració oferint un descompte del 10% en green fee per als seus clients.

 

Els entusiastes del golf estaran encantats de comprovar que a Mallorca el golf és un esport en expansió. Hi ha molts i excel · lents camps de golf, molts dels quals ofereixen descomptes especials als nostres hostes.

Feu clic a les fotografies per veure més detalls dels camps.

 

Pollença Golf Club (2548m, Par 35)

El Golf Pollença és un camp desafiant i delicat, protegit pel Puig de Santa Maria, en un petit turó, en una vall verda mirant al mar, va ser dissenyat per l'arquitecte José Gancedo el 1986. Els golfistes satisfets repeteixen aquests nou forats i tenim un acord de col · laboració oferint un descompte del 10%.

 

 

 

 

 

Alcanada Golf Club (6477m, Par 72)

Els dos requisits per a la creació d'un camp de golf d'alta categoria són:

Tenir una situació privilegiada i un arquitecte de primera classe. Els dos es donen en Alcanada, un terreny verge amb suaus ondulacions discorrent al costat del mar amb els seus pins, oliveres i roures amb una meravellosa vista a l'illa d'Alcanada amb el seu far al capdavant les muntanyes de llevant al fons.

 

I en segon lloc, el llegendari arquitecte de camps de golf Robert Trent Jones, Sènior i Junior, que han dissenyat un magnífic camp de 18 forats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127