Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Esports i Temps Lliure - Activitats per a tots els gustos

 

Monnaber Nou ofereix als seus clients l'oportunitat de practicar el seu esport favorit en les seves pròpies instal · lacions o bé a les rodalies de l'hotel. Hi ha una àmplia varietat d'opcions per a totes les edats i possibilitats. A l'hotel disposem de camins per fer senderisme, 2 pistes de tennis, bicicletes per visitar els encants de la Serra Tramuntana i cavalls per practicar l'equitació. I en els voltants podem organitzar i reservar des de la recepció la pràctica del busseig i altres esports aquàtics i golf.

 

Equitació

L'entrenament i bon temperament dels nostres cavalls fa que les excursions a la nostra finca de 225 hectàrees resultin inoblidables.

 

Buceig

Les aigües cristal · lines que envolten Mallorca, la converteixen en el paradís per bussejar, especialment en les coves de poca profunditat del sud i est de la costa.

  

Ciclisme

Monnaber Nou és el punt de partida de ciclistes de tot el món que vénen a Mallorca per entrenar. Ideal per fer excursions per la Serra de Tramuntana, per visitar les boniques platges d'Alcúdia o Pollença o per descobrir els encants dels pobles dels voltants.

Golf

El Hotel tiene un acuerdo de colaboración ofreciendo un descuento del 10% en green fee para sus clientes.

 

 

 

  

Senderisme

L'hotel és la base perfecta per explorar la incomparable Serra de Tramuntana.

Tenis

Ha de ser simple coincidència que dos dels millors tennistes del món, Rafael Nadal i Carles Moyà, siguin mallorquins.

  

Windsurf

En la majoria demarines hi ha escoles que ofereixen la possibilitat de llogar l'equip sense prendre classes.

 

Vela

L'hotel Monnaber Nou és a tan sols 12 km de la Badia d'Alcúdia i de Pollença, i li podem preparar voltes en vaixell cap cales verges amb aigües turqueses.

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127