Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Monnaber (M, 97k, 1425m), Orient, Bunyola, Camí vell de Muro

 

Punt de partida: El Punt de partida aquesta a l'hotel Monnaber ( www.monnaber.com ), però Also Es Pot Seguir la Ruta de Començar una més qualsevol poble a la pista.

 

Bicicleta Recomanada: Giant TCR, Trek Madone 2.3, Cervélo S3

 

Ruta a partir de Monnaber (www.monnaber.com) Que una visita molt bonica camp SEGUINT sempre tranquil·les carreteres de la zona del Raiguer. Les 3 Pujades Al Principi Fa La Ruta Difícil, especialment el Coll d'Orient. L'última part és Completament pla i de l'un racó voltant de vinyes a Binissalem i Consell. VOSTÈ Floristeria Aturar PER A UN petit gust del vi a Consell (Cellers Ribas) o Binissalem (José L. Ferrer).

 

Pujades: - Puig de Santa Llúcia: 1,7 quilòmetres 6% (Mancor). VOSTÈ pot del saltar-se'l Però sí Recomana Perquè No Es molt popular, però és bella i tranquil·la. - Tofla: 1,5km 6% (Lloseta). Pujada explosiva. Fàcil inici i abrupte final del. - Orient (Costat Alaró): 6,9 quilòmetres 4% (Alaró). Fantàstica pujada, Terminals Que En una vall de muntanya (Orient). No és Una pujada Difícil, Però Tenir Una sorpresa en la Segona Part (Passat Orient). Aneu amb compte amb les cantonades al Descens 1 Bunyola Perquè A Vegades Humitat del fenc i l'adherència No És el millor.

 

Descans: Ciclisme Planeta a Alaró És Un Gran Cafè Propietat de David Muntaner (Campió del Món de Pista) i Albert Muntaner. Al cafè Es pot Gaudir de l'Atmosfera de ciclisme, i Reparar la bicicleta o comprar alguns adj components. Altres Populars Parades Per Al cafè a la ruta fill Orient o Bunyola (Plaça d'Armes és El Lloc Més Popular).

 

Com Seguir la ruta: Es pot comprar ONU ruta a l'hotel de Monnaber nou oa les bicicletes en línia i Seguiu La ruta. Una altra Opció és Llogar Un Amb GPS Nosaltres i Posar a l'arxiu de Garmin // NewFiles l'arxiu GPX amb ruta amb el PC i Reiniciar el GPS.

 

Dificultat: Mitjans
Distància: 95 km.
Temps: Al voltant de 4h sense escales i una mitjana de 23 km/h.
Ascens: 1450 mtrs

  

  

Altres Rutes

  

Monnaber (Campanet), Lluc, Port de Pollença, Sa Pobla, Monnaber

Distancia: 77.00 km
Temps aprox: 3h 30min

  

Monnaber - Port de Pollença – Talaia d'Albercutx - Monnaber

Distancia: 60.00 km
Temps aprox: 3h 30min

 

 

 

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127