Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:

Social Network

Werde Fan

Bodes i Celebracions - Restaurant "Es Mirador de Monnaber"

El nostre restaurant 'Es Mirador de Monnaber', amb una capacitat màxima de 120 comensals, es pot reservar per realitzar tot tipus d'esdeveniments i celebracions.
 
Des de les terrasses gaudirà d'unes vistes panoràmiques mentre assaboreix un menú personalitzat amb una cuina imaginativa basada en receptes d'indubtable sabor mallorquí, de la mà del nostre xef Pep Riera, i un celler, en un ambient elegant, informal, rústic i molt acollidor, al costat d'un tracte exquisit i personalitzat per part del nostre maître.
 
Gràcies a l'excel.lent clima de Mallorca i al nostre entorn privilegiat disposem de diversos espais amb terrasses i salons privats ideals per a qualsevol tipus d'esdeveniment, des d'una reunió d'amics, menjars d'empresa, celebracions o un banquet de gala, li oferim un servei totalment personalitzat deixant tan plenament satisfet que sorprendrà a tots els seus convidats.
 
 
Per a reserves o consultes, envieu-nos un email sense compromís a la següent adreça: info@monnaber.com

 

 

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127