Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:
Social Network

Werde Fan

La primavera i Setmana Santa es especial a Monnaber Nou,

 

La primavera es ideal per descobrir visitar Monnaber Nou amb es esplendor de sa naturaleza i un clima ideal per fer senderisme , cicloturisme, voltes a caball , tot desde la nostra finca.

 

La Setmana Santa a Mallorca no tan sols és una celebració religiosa per commemorar la mort i la resurrecció de Jesús, sinó també una tradició amb un marcat caràcter popular, aquest any es celebra durant el 13 i el 20-04-14.

 

Gaudeix de la Setmana Santa 2014 a Monnaber Nou,

 

semana santa

 

Se celebren processons cada dia, des del Diumenge de Rams fins el Divendres Sant, però destaquen especialment les processons del Sant Crist de la Sang (dijous) i la del Sant Enterrament (divendres), que se celebren pràcticament a totes les poblacions de l'illa. El Divendres Sant, al migdia, les escales de la Seu de Palma són l'escenari de la representació teatral del Via Crucis de Llorenç Moyà.

 

A Pollença el Davallament del Divendres Sant revesteix gran espectacularitat: la processó amb el cos de Jesús davalla del monticle del Calvari per un escalonada de pedra, de 365 graons, flanquejada per xiprers. També són recomanables el Davallament d'Artà, al recinte de Sant Salvador, el Davallament i la Processó de Sineu i les celebracions que es fan al Santuari de Lluc.

 

La Setmana Santa acaba el Diumenge de Pasqua, quan se celebra a la majoria de pobles la processó de l'Encontre, que representa la retrobada de Jesús ressuscitat amb la seva mare. No obstant, els actes relacionats continuen la setmana següent amb els tradicionals pancaritats i romeries a les ermites. A la ciutat de Palma el diumenge següent a la Pasqua de Resurrecció se celebra la tradicional jornada festiva del Diumenge de l'Àngel al Castell de Bellver, organitzada per l'Ajuntament i les associacions de veïns.

 

En aquestes dates també és tradició a Mallorca menjar productes típics de la Setmana Santa com panades, robiols i crespells.

 

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127