"); $("ul.menu li span").click(function() { //Al hacer click se ejecuta... //Con este codigo aplicamos el movimiento de arriva y abajo para el submenu $(this).parent().find("ul.submenu").slideDown('fast').show(); //Menu desplegable al hacer click $(this).parent().hover(function() { }, function(){ $(this).parent().find("ul.submenu").slideUp('slow'); //Ocultamos el submenu cuando el raton sale fuera del submenu }); }).hover(function() { $(this).addClass("subhover"); //Agregamos la clase subhover }, function(){ //Cunado sale el cursor, sacamos la clase $(this).removeClass("subhover"); }); });
Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:


Social Network

Werde Fan

Esports i Temps Lliure
Ciclisme
ciclisme a Mallorca ciclisme a Mallorca
ciclisme a Mallorca
ciclisme a Mallorca

Mallorca cada vegada és més popular per els ciclistes de tot el món que vénen a entrenar a Mallorca, gràcies a la seva combinació de bon temps, instal·lacions hoteleres i un paratge incomparable. Monnaber Nou ofereix als ciclistes el punt de partida ideal tant per ciclisme de muntanya com per passejar vorera al mar.

En els voltants li recomenan visitar, Caimari, Selva, el bosc de ses fonts ufanes, Pollença i les coves aixi com es poble de Campanet. Per explorar-los, l´ hotel disposa de bicicletes per els nostres clients,incloent un mapa de rutes de la zona , casc, un seguro d´ accidents i pany!!.

Equitació |  Golf  Ciclisme | Senderisme | Esports Aquàtics | Tenis